Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie Beyond Good and Evil bolo oznámené už veľmi dávno. Mnoho hráčov na hru zabudlo, alebo si myslelo, že je projekt zrušený. Až minulý rok sa veci okolo hry začali dávať do pohybu. Michel Ancel, tvorca tejto značky (mimo iné aj Raymana) potvrdil, že sa Beyond Good and Evil 2 dočkáme, no je to ešte nadlho, nakoľko sa projekt nachádzal v predprodukčnej fáze.

Pred tohtoročnou E3 dal Ancel vedieť fanúšikom, že sa na hre pracuje, a preto sa titul na výstave neukáže. O to väčšie prekvapenie nás všetkých čakalo v závere tlačovej konferencie Ubisoftu, kde bol odprezentovaný prvý trailer.

Prvý píšeme schválne, nakoľko sa hra oproti ukážke z roku 2008 zmenila na nepoznanie. Miesto pokračovania dostaneme prequel, ktorý sa bude odohrávať niekoľko generácií pred pôvodnou hrou. Pokiaľ ste sa tešili na návrat Jade, budete si musieť nechať zájsť chuť.

Zatiaľ čo my sme mohli vidieť iba trailer, niektorých novinárom bolo umožnené pozrieť si za zatvorenými dverami gameplay ukážku. Tá síce nemusí prezentovať finálny produkt, no jej cieľom je skôr ukázať, že engine majú tvorcovia hotový a cinematic trailer nie je jediná vec, ktorou tvorcovia v súčasnosti disponujú. Teraz sa Ancel rozhodol uvoľniť ukážku pre každého, takže sa môžeme pozrieť, čo si pre nás tvorcovia chystajú. Zatiaľ to vyzerá veľmi dobre, veď posúďte sami.

Komentuj!