Register

A password will be e-mailed to you.

O pokračovaní pretekárskej série Gran Turismo sa toho už popísalo viac než dosť. Neustále odkladaný titul by mal tento rok skutočne vyjsť, no napriek tomu, že sa rok 2017 prelamuje do druhej polovice, stále sme sa nedozvedeli oficiálny dátum vydania.

Dátum vydania, ktorý sme sa dozvedeli vďaka Official PlayStation Magazine UK znie 16. november. Je táto informácia pravdivá? Kto vie… Hoci ide o oficiálny magazín, ktorý má spoľahlivé zdroje, jedna vec dôveryhodnosť tejto informácie narúša. Deň, v ktorý by malo Gran Turismo Sport podľa OPM doraziť je totiž štvrtok. Pokiaľ sa pozrieme na iné hry podľa vydávania v Británii, tam to pripadá na piatok. Prečo by v Sony zrazu menili zaužívaný plán vydávania hier?

Možno ide o nepresnú informáciu a nové Gran Turisma vyjde iba o deň neskôr. To sa ostatne stať môže, nebolo by to po prvý krát. Vydanie v novembri by navyše dávalo zmysel, nakoľko bolo už opakovane povedané, že Gran Turismo má byť najväčším lákadlom tohtoročných Vianoc, aspoň teda pre Sony a PlayStation 4. Tak či onak, hra už skutočne musí vyjsť, inak fanúšikovia autorov zadupú do zeme. Celú situáciu budeme sledovať a akonáhle sa niekto k dátumu vyjadrí, určite vás budeme informovať.

Zdroj: wccftech

Komentuj!