Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Rocket League prišiel takpovediac odnikiaľ, no okamžite sa z neho stal obrovský hit. Hoci išlo o pokračovanie Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, no ten výraznejšie nezabodoval. Hra si svoju premiéru odkrútila ako jeden z titulov v ponuke PlayStation Plus, a zároveň aj na Steame. Následne zavítala aj na Xbox One, kde oslavovala obdobný úspech. Od vydania hry uplynú v júli dva roky, no vývojári hru stále podporujú, prinášajú hráčom nový obsah a ako oznámili na tohtoročnej E3, ich poklad sa pozrie aj na Nintendo Switch.

Rocket League od štúdia Psyonix rozšíri portfólio hier Nintenda Switch koncom tohto roku. Verzia ponúkne všetok obsah, ktorý nájdeme aj na ostatných platformách, no majitelia Switchu sa dočkajú aj exkluzívneho obsahu. Pôjde o nové, exkluzívne autá a rôzne kozmetické predmety, ako čiapky Maria a Luigiho. To by nemalo byť všetko, no bližšie podrobnosti sa vraj dozvieme neskôr.

Hra bude podporovať multiplayer pre osem hráčov, a to ako lokálne, tak aj v online zápasoch. Skvelou správou je, že nebude chýbať ani cross-platform multiplayer, takže si svoje sily budete môcť zmerať s hráčmi na PC a Xboxe One. Presný dátum vydania verzie pre Nintendo Switch zatiaľ nie je známy, no koniec traileru hlási “Holiday 2017”.

Komentuj!