Register

A password will be e-mailed to you.

South Park: The Fractured But Whole, očakávaný nástupca skvelého The Stick of Truth mal pôvodne vyjsť už už minulý rok v decembri. Došlo k odkladu, pričom Ubisoft oznámil, že hra dorazí počas prvého kvartálu roku 2017. Bohužiaľ, ani k tomu nedošlo. Hru postihol ďalší odklad, no ďalší dátum vydania sme až donedávna nevedeli. I keď Ubisoft nový dátum vydania oznámil už pred E3, hra na tlačovej konferencii nemohla chýbať.

Ako je u South Parku zvykom, nová ukážka je plná nekorektného a pre značku typického humoru. V Stick of  Truth si autori robili srandu z fantasy prostredia, tentokrát to schytajú superhrdinovia. Prítomnosť charakteristického humoru je dozaista skvelá správa, ktorá fanúšikom určite urobila radosť. Ešte väčšiu radosť však spôsobil (snáď finálny) dátum vydania, ktorý sme sa dozvedeli koncom mája. Ten bol stanovený na 17. október tohto roku a my len dúfame, že tento dátum už zmenený nebude a hra skutočne vyjde. Platformy zostávajú bez zmeny, takže sa South Park: The Fractured But Whole pozrie na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Majitelia Nintenda Switch zatiaľ nový South Park nedostanú, no to neznamená, že sem hra nemôže prísť neskôr.

Hre na prezentácii veľký priestor venovaný nebol, a tak Ubisoft radšej neskôr priniesol aj jedenásť minút dlhú gameplay ukážku, na ktorú sa môžete pozrieť nižšie.

Komentuj!