Register

A password will be e-mailed to you.

Do sveta Dead Rising 4 sa vrátime prostredníctvom druhého väčšieho DLC. Tentokrát by sa však nemalo jednať o príbehové rozšírenie ako tomu bolo pri Frank Rising ale skôr o oddychovú arkádu. Rozšírenie nesie názov Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf, z čoho vám musí byť jasné, že sa opäť nebude brať príliš vážne. 

Dead Rising 4 vyšiel už v decembri minulého roku a oproti svojim predchodcom dopadol o niečo vlažnejšie a to aj v našej recenzii. Nejednalo sa, samozrejmem o zlý titul ale hráči mu vyčítali nedostatok inovácií oproti jeho predchodcom a technické problémy, ktoré pretrvávajú až dodnes (dokonca aj v Steam verzii hry). To malo za následok aj skorý úpadok multiplayeru a dnes by ste už márne hľadali servery plné hráčov. Dokonca je problém nájsť sever čo i len s jedným.

Rozšírenie ponúkne kooperačnú hru až pre 4 hráčov, ale súčasne si ho budete môcť užiť aj sami. Minihra by mala spočívať v odpaľovaní veľkých loptičiek na hordy zombie. Samozrejme, opäť môžete očakávať hektolitre krvi, mnoho explózií a nebudú chýbať ani tabuľky, kde sa budete porovnávať s ostatnými hráčmi.

Rozšírenie vyjde už 20. júna a to na Xbox One a PC, pričom verzie pre Windows 10 a Steam budú dostupne súčasne. Vyjde vás na 10 eur, no dostať sa k nemu môžete aj kúpou 20 eurového Season Passu. Kompletnú Deluxe Edíciu, v ktorej sú zahrnuté aj všetky doterajšie DLC, môžete získať za 80 eur. Autori však zatiaľ nevydali žiaden trailer alebo obrázok, ktorý by viac približoval ako bude mini-hra fungovať.

Komentuj!