Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci je domovskou platformou série Monster Hunter konzola PlayStation 2, v posledných rokoch sa značka objavuje iba na zariadeniach od Nintenda. To sa však už budúci rok zmení, nakoľko na PC, PlayStation 4 a Xbox One dorazí úplne nový diel nazvaný Monster Hunter: World.

Nové pokračovanie bolo oznámené počas tlačovej konferencie Sony a urobilo radosť nejednému fanúšikovi akčných RPG. Hru predstavil nasledovný trailer, ktorý pozostáva z gameplay záberov, čo v poslednej dobe nie je veľmi zvykom, väčšinou totiž dostávame predrenderované ukážky, ktoré o samotnej hre povedia iba veľmi málo.

Monster Hunter: World nás zavedie na úplne nový kontinent, kam sa budeme môcť vydať ako osamote, tak i v kooperácii s ďalšími troma hráčmi. Lov monštier bude s kamarátmi určite ešte zábavnejší, takže prítomnosť spolupráce vítame všetkými desiatimi. Autori sľubujú, že bude veľmi dôležitá taktika, ktorá umožní proti sebe poštvať jednotlivé druhy monštier. Fanúšikov série poteší, že sa stretneme ako so starými známymi, tak i úplne novými druhmi nepriateľov.

Každá predošlá hra zo série obsahovala medzi jednotlivými oblasťami načítacie obrazovky, no tomu bude v novinke koniec. Chýbať nemá ani dynamické striedanie dňa a noci. Grafická stránka na druhej strane dych nevyráža, no do vydania sa ešte čo to môže zmeniť.

Na E3 nechýbalo ani gameplay demo, ktoré prikladáme nižšie. Obsahuje mnoho záberov, ktoré nie sú v oznamovacom traileri, takže ak vás hra zaujala, určite si ukážku pozrite.

Hra vyjde  na začiatku roku 2018, no presný dátum sa dozvieme až neskôr. Vieme však to, že titul vyjde naraz v Japonsku a aj na západných trhoch, pričom ponúkne cross-region multiplayer. Hráči si tak budú moci navzájom pomáhať bez obmedzení. Nám sa nový Monster Hunter zatiaľ pozdáva, no radi si prečítame aj váš názor 😉

Komentuj!