Register

A password will be e-mailed to you.

Posledná prezentácia na tohtoročnej E3 patrila Nintendu. To malo za úlohu presvedčiť hráčov, že na Nintendo Switch dorazí dostatok zaujímavých hier. Treba povedať, že prezentácia sa Nintendu podarila, hier bolo dostatok, takže si na ne postupne posvietime. A čo by bolo Nintendo bez Maria, všakže?

Super Mario Odyssey, tak sa nazýva nové dobrodružstvo talianskeho inštalatéra, ktorý je tu s nami už od roku 1981. Vtedy sa po prvý krát objavil v hre Donkey Kong ešte s meno Jumpman. O rok neskôr sa objavil v hre Donkey Kong Jr. už ako Mario, a dokonca tu bol za zlého, čo sa stalo iba jeden jediný krát. Tá najdôležitejšia etapa Maria začala roku 1983 titulom Mario Bros.. Od tej doby vyšlo nespočet hier, v ktorých sa tento hrdina objavil.

Tento rok sa jeho fanúšikovia môžu tešiť môžu tešiť na dvojitú dávku svojho obľúbeného hrdinu, keďže už v auguste dorazí Mario + Rabbids Kingdom Battle. Tento titul vzniká v spolupráci s Ubisoftom, no Maria pripravuje aj samotné Nintendo. Ten ponesie názov Super Mario Odyssey a dorazí približne dva mesiace po Kingdom Battle. Na prezentácii Nintenda hra, samozrejme, nechýbala, pričom sme s vďaka novému traileru dozvedeli, že Mario dorazí 27. októbra exkluzívne pre najnovšiu konzolu od Nintenda. Pokiaľ doma máte Nintendo Switch, dozaista ide o skvelú správu. Okrem traileru sme dostali aj niekoľko ďalších ukážok, tentokrát však už samotného gameplayu. Ak vás hra zaujala, určite bude na čo pozerať.

Druhá ukážka sa zameriava na úroveň s názvom Wooden Kingdom.

Komentuj!