Register

A password will be e-mailed to you.

Pred zahájením samotnej konferencie Ubisoftu sme tipovali, že sa na nej objaví nový Mario, ktorý by sa v jednej hre mal stretnúť  so šialenými králikmi, ktoré už neraz robili starosti aj Raymanovi. Existencia titulu nebola žiadnym prekvapením, keďže nedávno unikol dokument, ktorý hru obsiahlo predstavil. Ubisoft však doposiaľ mlčal, no tomu je koniec, Mario + Rabbids Kingdom Battle prichádza.

Hru prišiel publiku predstaviť samotný Shigeru Miyamoto, legendárny japonský herný dizajnér, ktorý sa hrám venuje už 40 rokov. Ten na pódium prišiel s replikou zbrane, ktorú bude v hre používať samotný Mario. Ak sa vám zdá, že Mario + Rabbids Kingdom Battle je netradičným počinom s týmto talianskym inštalatérom, tak máte pravdu, pretože to je cieľom samotných autorov.

Po prvý krát sme hru mohli vidieť v akcii, keďže nám bol prezentovaný gameplay. Základom hry budú ťahové súboje, ktoré nejednému hráčovi pripomenuli XCOM. Postavičky budú môcť spolupracovať, čo im umožní vykonávať nové útoky na nepriateľov, no to samozrejme, nebude všetko. Chýbať by nemali ani logické hádanky a prieskum prostredí, no tieto aktivity budú predstavovať iba 35% z celkovej hernej náplne. Hra je v prvom rade o súbojoch, čo dokazuje aj priložený trailer.

Mario + Rabbids Kingdom Battle vyjde 28. augusta exkluzívne pre konzolu Nintendo Switch. Tak či onak, titul vyzerá zaujímavo a dúfame, že pôjde o podarený počin.

Komentuj!