Register

A password will be e-mailed to you.

E3 je v plnom prúde. To je samozrejme miesto pre oznámenie všetkého nového v horizonte jedného až dvoch rokov. V Arkane Studios sa ani po úspešnej hre Prey nelení. Dokazuje to aj  prídavok pre Dishonored s podtitulom Death of the Outsider.

Death of the Outsider bude samostatné rozširenie pre Dishonored. E3 trailer ukazuje pirátku a bývalú členku Daudovho gangu, Billie Lurk, na ceste za oslobodením jej bývalého majstra, ktorý stál za smrťou cisárky Jessamine Kaldwin. Billie sa v traileri nachádza na neznámej lodi. Vidíme, že jej telo je značne kyberneticky vylepšené. Po presekaní si cesty k svojmu cieľu dostáva novú úlohu. Zdroj Daudovej, Corvovej ale aj Emilinej nadprirodzenej sily – Outsider musí zomrieť.

Bethesda a Arkane Studios rozhodli, že prídavok bude dostupný digitálne aj fyzicky, pre platformy PlayStation 4, Xbox One aj PC. Dishonored: Death of the Outsider, pravdepodobne, zostane verný dvojici hrateľných hrdinov, tak ako tomu bolo aj pri Dishonored 2. Naznačuje to aj Michael Madsen (jeden z obľúbencov režiséra Quentina Tarantina) a Rosario Dawnson, ktorý prepožičiavajú hlasy svojim postavám. Príbeh ponúkne trochu iný pohľad na známy svet a herný štýl by sa mal líšiť podľa zvolenej postavy Dauda alebo Billie.

Komentuj!