Register

A password will be e-mailed to you.

Dlhú dobu sme o Crackdown 3 nepočuli žiadne informácie a po zrušení Xbox exkluzivity Scalebound sa niektorí dokonca obávali, že tretí diel bláznivej akcie čaká rovnaký osud. Konferencia Microsoftu však odhalila nové zábery z hry a stanovený bol aj dátum vydania.

Crackdown 3 vyjde 7. novembra, čiže spolu s novou konzolou Xbox One X. Samozrejme, bude podporovať program Xbox Play Anywhere, takže okrem Xbox One si hru užijú aj hráči s Windows 10. Pôvodný vývojársky tím Reagent Games bol nahradený štúdiom Sumo Digital. Tí sú často označovaní sa dobrých nájomných remeselníkov a okrem najnovšieho dielu série Crackdown sa rovnakou cestou dostali aj k dokončovaniu hry Dead Island 2. Rozhodne sa však nejedná o druhoradý tím, v minulosti sa okrem iného podieľali aj na vývoji Little Big Planet 3 alebo Forza Horizon 3.

Najnovšia ukážka sľubuje zážitok, na aký sú hráči zvyknutí už od prvého dielu. Tešiť sa tak môžete na frenetickú akciu plnú deštrukcie, ktorú si navyše užijete v kooperácii s kamarátmi. O deštrukciu by sa mali postarať výpočty cez cloud, čo vieme už od roku 2014. Už vtedy bola totiž hra prvýkrát predstavená verejnosti.

Komentuj!