Register

A password will be e-mailed to you.

Výborná hra Beyond Good & Evil vyšla už v roku 2003. Ako to vlastne vyzerá s jej dlho plánovaným pokračovaním? K tomuto sa len nedávo vyjadril hlavný tvorca prvého dielu.

Ubisoft nás dlhé roky mierne zavádzal s vyhláseniami o tom, že Beyond Good & Evil 2 je vo vývoji. Zábery z hry však stále neprichádzali a až minulý rok sme sa konečne dozvedeli, že hra iba vstupuje do pred-produkčnej fázy. Prvé náznaky pokračovania pritom prišli už v roku 2008. Zrejme za to môže viacero reštartov, ale tento pokus už vyzerá pomerne nádejne. Na blížiacej sa E3 sa však zrejme veľa nedozvieme.

Hlavný tvorca projektu, Michel Ancel, totiž dostal na Instagrame otázku od fanúšika, ktorý sa ho priamo pýtal na to, či bude hra prezentovaná na blížiacej sa najväčšej hernej výstave. Práve Instagram totiž Ancel v minulosti použil aj pri odhalení prvých artworkov pokračovania. Jeho odpoveď na túto otázku však bola negatívna. Nie je si totiž istý, či práve E3 je tým pravým miestom pre ukazovanie menšej adventúrnej hry. Aspoň sa však zmienil o tom, že tím na nej usilovne pracuje a ešte tento rok by sme sa mali dozvedieť viac detailov. Jedna otázka sa týkala aj portu na Nintento Switch. No tej sa  Ancel vyhol, takže stále nie je isté, na ktoré platformy sa Beyond Good & Evil 2 nakoniec dostane. Tak či tak, nová konzola by mohla byť ideálnym miestom na hru tohto typu, nemyslíte?

Komentuj!