Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft už klasicky predstavil svoju nádielku hier na Xbox Live Gold a ponuka pre majiteľov Xboxov je naozaj zaujímavá. No teraz je na rade Sony. Čo si zahrajú hráči na svojich konzolách PlayStation v rámci ponuky PS Plus v júni 2017?

Na PlayStation 4 si budeme môcť vďaka službe PS Plus zahrať perfektnú adventúru Life Is Strange. V nej sa ujmeme roly stredoškoláčky Max Caulfield, ktorá získa schopnosť narábať s časom.

Ďalšou hrou na PlayStation 4 je FPS strieľačka Killing Floor 2, úspešné pokračovanie nemenej úspešnej FPS, v ktorej si užijeme do sýtosti likvidovanie zombíkov. Hru je možné hrať samostatne, ale prítomná je i možnosť kooperácie až pre 6 hráčov.

Na PlayStation 4 a PS Vita si budeme môcť vyskúšať cyberpunkovú strieľačku Neon Chrome s procedurálne generovanými levelmi.

V stealth titule s názvom Spy Chameleon pre PS Vita si pre zmenu zahráme sa chameleóna, s ktorým sa budeme snažiť nepozorovane prechádzať levelmi. Tých je celkovo až 75.

Na PlayStation 3 si môžeme zahrať plošinovku Abyss Odyssey v ktorej sa chopíme až troch rôznych hrdinov s rôznymi schopnosťami a budeme bojovať proti nepriateľom v náhodne generovaných úrovniach.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia aut, keďže ďalší titul na PlayStation 3 s názvom WRC 5: World Rally Championship ponúkne veľké množstvo licencovaných aut a trate dlhé dokopy 400km. Nie zlá ponuka, čo poviete?

Pokiaľ ste si do svojej knižnice zatiaľ nepridali májové PS Plus hry, môžete tak učiniť do budúceho utorku. Práve 6. júna totiž dôjde k výmene májových hier za júnové.

Komentuj!