Register

A password will be e-mailed to you.

Do vydanie remastrovanej kolekcia Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zostáva necelý mesiac. Až donedávna sme však vôbec k dispozícii videá, ktoré by v zmodernizovanej podobe prezentovali titul Crash Bandicoot 3: Warped. To sa pred niekoľkými dňami zmenilo, a tak sa na ne poďme spoločne pozrieť. 

Tretí diel dobrodružstiev Crasha Bandicoota patrí medzi fanúšikmi na pomyselný vrchol. Môže za to jednak jeho rôznorodosť, keďže v tejto časti Naughty Dog priniesli rôzne nápady, ako jazdenie na motorkách, vodnom skútri, hranie za Crashovu sestru Coco, lietanie na lietadle, podvodné úrovne, rôzne časové obdobia a podobne. Bolo toho skrátka dosť. Ak aj vy patríte medzi hráčov, ktorí sa najviac tešia práve na tretí diel, nasledovné videá vám ukážu, čo vás bude 30. júna v Crash Bandicoot N. Sane Trilogy čakať.

Ako prvý tu máme level “egyptský” level Tomb Wader, ktorý sa kedysi hrával aj v TV show Maxihra.

Druhé video ukazuje stredoveko ladenú úroveň Double Header.

Aby si Crash trochu odpočinul od behania, v treťom videu si zajazdíme na motorke v úrovni Orange Asphalt.

Poslednú úroveň, z ktorej autori zo štúdia Vicarious Visions ponúkli hrateľnú ukážku zastupuje futuristický level Gone Tomorrow.

Zaujímavosťou je, že i keď je Crash Bandicoot 3: Warped z pôvodnej trilógie posledným dielom, Vicarious Vision pri tvorbe remastru s touto časťou naopak začínali. Keďže už je hra oficiálne dokončená a ladia sa posledné veci, Naughty Dog už N. Sane Trilogy hrali a prácu nových autorov chvália. Vraj poskytli Crashovi takú starostlivosť, ako si podľa nich zaslúži. Všetko nasvedčuje tomu, že nás o necelý mesiac čaká veľkú útok na nostalgickú vlnu. Ak všetko dobre dopadne a hra sa bude dobre predávať, Vicarious Visions nevylučujú ani prípadné pokračovanie, no na to je ešte skoro.

Ak vás zaujíma, ako si zmodernizované úrovne stoja oproti originálu, prikladáme ešte porovnávanie videá.

A aby toho nebolo málo, pozrieť sa môžeme aj na vzhľad Warp Room, ktorá v treťom Crashovi slúžila ako centrálny hub.

Komentuj!