Register

A password will be e-mailed to you.

V našom minulom článku sme písali o špekuláciách, že by sa nasledujúci diel série Far Cry mal odohrávať na Divokom západe. A teraz sa potvrdilo, že hra sa skutočne bude odohrávať v štáte Montana, ktorý sa nachádza na severozápade USA. Avšak stále nie je potvrdené, či sa bude aj odohrávať počas éry Divokého západu.

Podľa najnovších teaser trailerov je jasné, že v hre bude minimálne pekná americká príroda, klasický vidiek a aj presbyteriánske kostoly, typické pre túto oblasť. Avšak, či pôjde o klasický western, odohrávajúci sa v zlatej ére Divokého západu stále nemožno potvrdiť. Skôr to vyzerá, že Far Cry 5 bude len westernom inšpirovaná hra, ktorá bude využívať niektoré prvky a prostredie, typické pre tento žáner. Podľa zatiaľ nepotvrdených informácii sa hra bude odohrávať vo vidieckej oblasti Montany, ktorá sa ocitne v rukách tajomného kultu.

Prvé oficiálne detaily by sme sa mali dozvedieť už skoro, konkrétne už v piatok 26. mája. Zatiaľ vám ponúkame štvoricu teaser trailerov, ktoré čerstvo Ubisoft vypustil.

Komentuj!