Register

A password will be e-mailed to you.

Už zajtra, 16. mája 2017 vychádza nový hardcore RPG titul The Surge. Tesne pred jeho vydaním ešte Focus Home Interactive zverejnili na túto hru launch trailer.


Hra The Surge sa odohráva v čase, kedy sa Zem blíži ku koncu svojho života. Ľudia, ktorí žijú v preľudnených a prestarnutých mestách, musia pracovať aby prežili, pretože sa zvyšujú aj počty prírodných pohrôm. Technológie a vývoj umelej inteligencie zvyšovali svoju úroveň a práce, ktoré ľudia vykonávali, sa časom stali už zbytočné. Tento fakt donútil obyvateľov Zeme vydať sa do okrajových častí sveta za novou prácou.

Svet v The Surge teda predstavuje pochmúrnu víziu našej budúcnosti, v ktorej priveľký pokrok v technológiách viedol k úpadku celej spoločnosti. Hra pochádza od tvorcov akčného RPG Lords of Fallen a podobne ako aj tento titul, je tiež založená na “Souls” hrateľnosti. Avšak The Surge predstavuje inovatívne súbojové mechaniky a nové, originálne budovanie postáv,  ktoré je založené na modulačných vylepšeniach získaných po vyhraných súbojoch.

The Surge vychádza 16. mája na platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One. My v redakcii už titul poctivo testujeme a recenziu môžete očakávať zajtra po skončení embarga.

Komentuj!