Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalšia súťaž je za nami… Tentokrát ste súťažili o očakávaný reštart značky PREY, ktorý na svet priniesli Arkane Studios. Toto štúdio nám mimo iné prinieslo sériu Dishonored, takže sa nemožno čudovať, že i titul PREY v recenziách zabodoval. Ostatne, dokazuje to aj naša recenzia, v ktorej Matty tomuto počinu udelil naozaj peknú známku. Omnoho dôležitejšie však v túto chvíľu je, na koho sa usmialo šťastie a vypraví sa na vesmírnu stanicu Talos-I.

Tentokrát sme pozmenili znenie súťaže, takže ste museli zodpovedať veľmi jednoduché otázky, ktoré pravdepodobne väčšina z vás poznala bez toho, aby ich musela hľadať na internete. Skôr než sa dostaneme k výhercovi sa ešte poďme v krátkosti pozrieť na správne odpovede.

Ako sa volá hlavná postava titulu PREY (2017)?

  • Morgan Yu

V ktorom roku vyšiel pôvodný PREY?

  • 2006

Na akých platformách si možno zahrať reboot PREY?

  • PC, PlayStation 4 a Xbox One

Ako obvykle, výhercu, ktorý správne zodpovedal všetky otázky náhodne vybral generátor random.org. Ten rozhodol, že výhercom PC verziu titulu PREY stal

Maroš Ďuriga

Výhercovi gratulujeme, pričom výhra mu bude zaslaná na kontaktný e-mail, ktorý uviedol pri zaslaní odpovedí. Ostatným ďakujem za účasť a nezabudnite nás sledovať, už teraz pre vás s internetovým obchodom Kinguin pripravujeme súťaž o ďalší skvelý titul.

Komentuj!