Register

A password will be e-mailed to you.

Bojovka Tekken je tu s nami už dlhých 23 rokov. Najväčšiu slávu zažila séria v období, keď na prvej PlayStation vyšiel Tekken 3. Ten na metacritic dokázal dosiahnuť skóre 96% a predstavuje vrchol celej série. Už začiatkom budúceho mesiaca vychádza Tekken 7, ktorý sa opäť bude snažiť ukázať, že táto značka ešte má čo fanúšikom žánru povedať.

O Tekken 7 nepíšeme po prvý krát, no niet sa čomu čudovať, nakoľko hra pôvodne vyšla už v roku 2015. Stala sa tak však iba v Japonsku, dokonca iba na herných automatoch, no tak to u tejto série bolo vždy. Po pomerne dlhom čakaní sa však konečne dočkajú aj majitelia herných konzol a po prvý krát v histórii tejto značky aj hráči na PC. Hoci autori oznámili, že hra obdržala Gold status a je oficiálne dokončená, do 2. júna ešte zostáva nejaký ten čas, takže si čakanie môžeme skrátiť novým gameplayom.
O nové video sa postaral PlayStation Underground, ktorý dostal možnosť vyskúšať Tekken 7 ešte pred vydaním. Pokiaľ máte túto značku radi, určite je na čo pozerať. Okrem súbojov dôjde aj na ukážku prispôsobovania postáv, pričom možnosti budú skutočne rozmanité a dostatočne bizarné. Máme však aj jednu zlú správu, v hre sa neobjaví klokan Roger, pretože autori nechcú mať problémy s ochranármi prírody. Je však zaujímavé, že prítomnosť medveďa menom Kuma nikoho nepohoršuje. Tak či onak, nebude to jediná, pre sériu charakteristická postava, ktorá sa v Tekken 7 neobjaví. Od čoho by však potom boli DLC, všakže?

Komentuj!