Register

A password will be e-mailed to you.

Až do minulého roka sa známa videoherná séria Far Cry spojovala výhradne s hrami zasadenými do súčasnosti. To sa zmenilo s príchodom Far Cry Primal, ktorý sa netradične odohrával v dobe kamennej. V tomto nastolenom trende bude zrejme séria Far Cry pokračovať aj naďalej.

Ide síce stále o neoficiálne informácie, ale indície o tom, že nový diel Far Cry sa bude odohrávať na Divokom západe neustále pribúdajú. Ešte v marci stránka Great Falls Tribune informovala, že producent  Jeff Guillot, ktorý má na starosti nakrúcanie trailerov pre štúdio Ubisoft (Far Cry Primal, Driver, Red Steel 2, Rabbids) nakrúca pri presbyteriánskom kostole v Montane so živými hercami trailer pre nejakú novú videohru. Na priamu otázku Jeff Guillot neurčito odpovedal, že nakrúca live-action trailer pre pokračovanie známej série, ktorej nový diel má vyjsť tento rok v septembri.

Vedú sa síce aj špekulácie o tom, že pri kostole sa nakrúcal trailer pre hru Red Dead Redemption 2, ale tá by sa podľa vývojárov z Rockstaru mala odohrávať vo fiktívnom svete. Navyše, ešte v januári 2015 Ubisoft vykonával prieskum u fanúšikov o tom, či by sa mohol nový diel Far Cry odohrávať aj v štýle špagetti westernov a v 19. storočí v Amerike. Posledné vyjadrenie Ubisoftu k tejto značke bolo,  že ďalší diel Far Cry bude veľmi inovatívny.

Objasnenie toho, kde sa bude nový diel Far Cry odohrávať, by mohlo prísť priamo od vývojárov na tohtoročnej výstave E3 2017. Stále totiž môže ísť aj o ďalší diel hry Call of Juarez, kedže aj táto značka patrí Ubisoftu. Každopádne, vývoj okolo tejto pripravovanej hry z Divokého západu budeme naďalej sledovať.

Komentuj!