Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Nintendo má v pláne počas roku 2017 poskytovať stály prísun noviniek o chystaných tituloch. Ako súčasť tejto iniciatívy sa tak môžeme tešiť na programovo poriadne nabité dni medzi 13. a 15. júnom v rámci výstavy E3, ktorá každoročne prebieha v meste Los Angeles. Zároveň bude táto akcia celosvetovo prvou príležitosťou vyskúšať si chystanú hru Super Mario Odyseey, fanúšikmi očakávané sandbox dobrodružstvo exkluzívne pre Nintendo Switch, rovnako ako aj ďalšie hry chystané pre túto konzolu. Behom výstavy dôjde taktiež na Nintendo Spotlight: E3 2017, video prezentáciu chystaných noviniek, vysielanie Nintendo Treehouse: Live at E3 2017 a streamovanie turnajov v hrách ARMS a Splatoon 2.

Nintendo na E3 odštartuje v utorok 13. júna v 18:00 stredoeurópskeho letného času s Nintendo Spotlight: E3 2017 video prezentáciou, ktorú bude možné sledovať naživo na webových stránkach Nintendo of Europe’s E3 2017, alebo si neskôr pustiť záznam na špeciálnom playliste YouTube kanálu NintendoCZ, ktorý je venovaný práve prezentáciám spoločnosti Nintendo. Tešiť sa môžete na nové detaily o hre Super Mario Odyssey, a taktiež na nové informácie o ďalších, na tento rok chystaných hrách pre konzolu Nintendo Switch.

Ihneď po Nintendo Spotlight: E3 2017 začne prebiehať Nintendo Treehouse: Live at E3 2017 livestream, ktorý sa bude venovať nadchádzajúcim hrám pre Nintendo Switch i zariadeniam z rodiny Nintendo 3DS. Gameplay prezentácie jednotlivých hier sa budú konať od 13. do 15. júna skrz Twitch kanály společnosti Nintendo. Livestream naviac nechá divákov nazrieť do zákulisia vývoja hier prostredníctvom komentárov samotných herných vývojárov.

Okrem týchto aktivít Nintendo na E3 usporiada dva livestreamované turnaje. Prvým bude The 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational, ktorý odštartuje 13. júna a predstaví pokračovanie populárnej hry Splatoon, vydanej na konzolu Wii U. Tohto turnaja sa zúčastnia kvalifikované tímy z Európy, Ameriky, Japonska a Austrálie. Druhý turnaj, nesúci názov 2017 ARMS Open Invitational sa uskutoční 14. júna a ukáže novú bojovú hru spoločnosti Nintendo menom ARMS, ktorá vyjde exkluzívne pre konzolu Nintendo Switch už 16. júna.

Viac informácií o aktivitách spoločnosti Nintendo na E3 sa dozvieme s blížiacim sa štartom výstavy. Nezabudnite preto behom nasledovných týždňov sledovať webové stránky Nintendo of Europe’s E3 2017 alebo nasledovné sociálne siete:

Nintendo Facebook CZ/SK

Nintendo Instagram CZ/SK

Nintendo Twitter CZ/SK

Nintendo YouTube CZ/SK

Komentuj!