Register

A password will be e-mailed to you.

Iba nedávno sme publikovali článok, v ktorom sme sa pozreli na prvé informácie o novom pokračovaní série Assassin’s Creed, ktorá sa po ročnej pauze opäť vracia. Novinka sa pôvodne mala niesť podtitul Empire, avšak v Ubisofte sa rozhodli zmeniť názov na pomerne generický Assassin’s Creed: Origins. Má to však aj svoje opodstatnenie…

Podtitul Origins hra získala podľa dosavadných informácií z toho dôvodu, že nový diel bude príbehovým prequelom k celej sérii a pravdepodobne nám ukáže, ako sa rád Assassínov dal dohromady. To je však iba číra špekulácia, no návrat na úplný začiatok môžete považovať za tutovku. Hra sa bude odohrávať v Egypte, pričom sa opäť vrátia plavidlá, ktoré v poslednej časti (z logických dôvodov) absentovali. Viac informácii sa dočítate v našom predošlom článku, takže ak vás návrat série zaujíma, zamierte na tento odkaz.

Na fóre reddit sa objavil obrázok pochádzajúci z Assassin’s Creed: Origins. Hoci sa o pravosti najskôr pochybovalo, zdroje viacerých zahraničných médií potvrdili, že obrázok je pravý a pochádza z nového dielu tejto populárnej série.

Ubisoft by mal hru oficiálne predstaviť počas E3, ktorá je doslova za rohom. Nevieme ako je to u vás, no nám sa zasadenie nového dielu pozdáva a radi sa pozrieme na to, či ročná prestávka sérii pomohla. Dajte nám vedieť do diskusie, či vás ešte Assassíni zaujímajú, alebo už podľa vás táto série ukázala všetko, čo sa dalo;)

Komentuj!