Register

A password will be e-mailed to you.

Na pokračovanie titulu PREY, ktorý vyšiel pred viac, ako desiatimi rokmi sme pôvodne mali čakať omnoho kratšie. Avizované pokračovanie s názvom PREY 2 nikdy neuzrelo svetlo sveta, no miesto neho sme dostali reboot, ktorý vyšiel minulý týždeň. Pokiaľ sa vám páčia tituly, ako System Shock, BioShock, či predošlá práca od Arkane Studios, potom bude pre vás aj nové smerovanie tejto značky.

Spolu s internetovým obchodom Kinguin sme si pre vás pripravili súťaž o tento očakávaný titul, ktorý sa podľa prvých zahraničných recenzii naozaj vydaril. Dôkazom sú hodnotenia na Metacritic, kde si PC verzia zatiaľ drží priemer 86%, PlayStation 4 verzia 79% a Xbox One verzia dokonca až 91%. Nutno však poznamenať, že hodnotenie PC verzie je vytvorené na základe 9 recenzií, hodnotenie PS4 verzia z 21 recenzií a u Xbox One verzie je to z 6 recenzií.

Pokiaľ máte tú možnosť, najlepšou voľbou asi bude PC verzia, keďže je na tom po technickej stránke výborne, čo v poslednej dobe naozaj nie je zvykom. PlayStation 4 verzia vraj stále trpí input lagom, ktorý znepríjemňuje hranie, čo môže byť aj dôvodom nižších hodnotení. V každom prípade, ak máte chuť na duchovného nástupcu legendárneho System Shocku, potom je PREY tou správnou voľbou. Nečakajte však frenetickú strieľačku, o tom vesmírne dobrodružstvo na stanici Talos-1 nie je. Viac si však povieme v našej recenzii, ktorá dorazí už čoskoro.


Trochu však pozmeníme priebeh súťaže. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné vyplniť formulár priložený nižšie. Otázky sú skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento skvelý titul takmer bez námahy.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂


Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk a pracovníci internetového obchodu Kinguin. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 9. mája 2017 do 12. mája (vrátane), 12:00 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Za poskytnutie titulu PREY do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!