Register

A password will be e-mailed to you.

Druhé príbehové rozšírenie titulu Mafia III nazvané Stones Unturned bude rozvíjať príbeh vašej najväčšej spojky v tretej Mafii, teda bývalého agenta CIA, Johna Donovana. Autori taktiež prezradili aj presný dátum vydania tejto expanzie a ponúkli nám aj krátke teaser video.

Štúdio Hangar 13 taktiež potvrdilo, že druhé príbehové DLC k Mafii III ukáže Johna Donovana v úplne inom svetle, v akom sme ho mali možnosť ho vidieť v základnej príbehovej kampani. Neuvidíme ho teda ako agenta v utajení, ktorý sa snaží vyhnúť  priamemu kontaktu s nepriateľom, ale práve naopak, ako vojaka prahnúceho po pomste. John totižto požiada Lincolna o pomoc v jednej osobnej záležitosti. Chce sa pomstiť mužovi menom Conor Aldridge, ktorý ho opustil počas bojov vo Vietname. Conor sa po rokoch objavil v meste a Donovan sa rozhodne ho zneškodniť, aj za pomoci Lincolna.

Expanzia by mala okrem nových misií a príbehu priniesť aj nové zbrane, oblečenie a taktiež aj nové služby. New Bordeaux sa by sa malo znova rozšíriť o ďalšiu oblasť. Tentokrát by malo ísť o nový ostrov s dažďovým pralesom kde by sa mala odohrávať väčšina príbehu. Autori na svojom YouTube kanáli potvrdili, že druhé rozšírenie by malo byť o niečo dlhšie ako prvé o ktorom sa môžete dozvedieť niečo viac aj prostredníctvom našej recenzie. Na DLC Stones Unturned, ktoré vyjde 30. mája a bude stáť znova 15 € sa zatiaľ môžete naladiť prostredníctvom teaser videa.

Komentuj!