Register

A password will be e-mailed to you.

Ponuka Humble Bundle sa postupne rozrástla do viacerých smerov a dnes tak na stránkach obchodu nájdeme aj balíky, ktoré sa nevenujú hrám pre veľké platformy. Takým prípadom je aj ich nová ponuka, zameraná na známe adventúry.

Balík má trefný podtitul Great Adventures a je určený výhradne pre mobilné zariadenia, konkrétne pre Android. Zbytok však ostáva rovnaký ako v prípade PC balíkov, teda 3 odstupňované úrovne hier a možnosť podporiť charitu. Mobilné balíky už na stránkach Humble nie sú žiadnou novinkou, často sa však jedná o menšie, nevýrazné tituly vytvorené primárne pre trh prenosných zariadení. Máme však za to, že tento by mohol zaujať väčšinu z vás, veď posúďte sami. 

Najnižšia vrstva dostupná už od jedného doláru ponúka 3 známe hry. Prvou z nich je Grim Fandango Remastered, vtipná klasika od štúdia Double Fine. Ďalej tu nájdeme aj menší počin od našich českých bratov z Amanity, Machinarium. Trojicu uzatvára podarená adventúra Kathy Rain, ktorej sme sa venovali aj v recenzii. Prostredná vrstva je dostupná od štyroch dolárov a taktiež obsahuje 3 hry. Najznámejšou z nich je zaujímavý experiment Her Story, ktorý si získal uznanie odbornej aj hráčskej obce. Obstál aj u nás. Vrstvu dopĺňajú malé nezávislé hry Sorcery! 4 a Burly Men at Sea. V najvyššej vrstve sa za 6 dolárov skrývajú iba 2 hry. Prvou je Lumino City, ktorá vyniká hlavne svojim pekným papierovým grafickým kabátom a ten môžeme pochváliť aj u druhej hry v rámci vrstvy. Je ňou totiž Samorost 3 a ak v niečom hry od štúdia Amanita Design vynikajú už na prvý pohľad, je to rozhodne grafika.

Tak čo poviete, môže byť? Za nás sa jedná o balík, ktorý si naozaj zaslúži svoj názov, pretože sú v ňom zväčša známe a veľmi dobré hry. Jedinou vadou na kráse je obmedzenie na platformu Android. Ak však patríte k početnej mase ich vlastníkov, tento balík by ste si nemali nechať ujsť.

Komentuj!