Register

A password will be e-mailed to you.

Autori sľubne vyzerajúceho multiplayerového titulu Escape from Tarkov nám predstavili novú frakciu, ktorá sa bude vyskytovať v hre. Konkrétne pôjde o takzvaných scavengerov čiže zberačov. Okrem informácií o novej frakcii nám autori ponúkli rovno aj gameplay video, ktoré nám danú frakciu ukázalo aj priamo v akcii.

Scavengeri sú miestni násilníci, ktorí zostali v meste aj po evakuácií a začali rabovať a zabíjať každého koho stretli. Nemajú žiadne morálne zásady a dokonca ani žiaden plán. Jediné čo ich zaujíma sú zásoby, ktoré sú ochotní ich získavať akýmkoľvek spôsobom. Nehodlajú sa deliť o svoje územie a ani o svoje zásoby so žiadnou inou frakciou (USEC, PMC, BEAR).

Zberači budú plne hrateľnými postavami v hre, ale zároveň sa budú vyskytovať aj v podobe AI, ktorá bude útočiť na hráčov v úlohe zvyšných troch frakcií. Zberači majú pochopiteľne najväčšiu výhodu v tom, že na nich AI tejto frakcie nebude útočiť a tak ich jedinými nepriateľmi budú skutoční hráči. Na druhej strane môže niekto považovať za nevýhodu to, že vybavenie, spawn oblasti a dokonca aj zbrane budú vždy generované náhodne.

Ak vás hra zaujala a chceli by ste si ju vyskúšať, tak príležitosť na to budete mať už toto leto prostredníctvom uzavretého beta testu. Zatiaľ sa môžete pokochať gameplay videom, ktoré nám autori ponúkli.

 

Komentuj!