Register

A password will be e-mailed to you.

Radi by ste sa stali súčasťou záverečného vývoja hry WARHAMMER® 40,000®: DAWN OF WAR® III? Teraz máte možnosť! Zúčastnite sa otvoreného beta testu, ktorý sa bude konať od 21. 4. 11:00 hod., do 24. 4. 11:00 hod.. Zaregistrujte sa už teraz na www.dawnofwar.com/beta.

V otvorenej bete sa hráči postavia proti sebe v strhujúcom a chaotickom multiplayeri. Tento herný mód vám odhalí silné a slabé stránky každej frakcie. Hráči získajú prístup ku všetkým herným frakciám, pričom každá ponúkne iný herný štýl a strategické schopnosti.

Vstúpte do brutálnej bitky medzi tromi súperiacimi frakciami. Potom, čo bola v tajomnom svete Acheronu objavená katastrofická zbraň, nezostane vám v Dawn of War® III nič iné, ako sa postaviť svojim súperom tvárou v tvár. Vojna je v plnom prúde a celá planéta je v obkľúčení armád chamtivého vojvodcu Gorgutza, ambiciózneho proroka Macha a mocného veliteľa vesmírnych mariňákov Gabriela Angela. Ak chete prežiť, bude potrebné prestať brať ohľad na akúkoľvek nadriadenosť.

Dlho očakávané tretie pokračovanie kritikmi oceňovanej real-time stratégie od Relic Entertainment vychádza už 27. 4. 2017 pre PC.

Viac informácií o hre nájdete na oficiálnej stránke www.dawnofwar.com, prípadne na stránkach distribútora Cenega Czech.

Komentuj!