Register

A password will be e-mailed to you.

Akčná hra Destiny 2 má síce časovo exkluzívny obsah na PlayStation 4, ale nakoniec má k byť k dispozícii na všetkých platformách. Kto si titul predobjedná, bude mať predbežný prístup do bety, ktorá bude následne sprístupnená pre všetkých. Tieto informácie uviedli samotný vývojári hry, štúdio Bungie, ktoré zároveň uvoľnilo trailer a množstvo nových informácií.

Príbeh hry sa odvíja okolo skutočnosti, že posledná bašta ľudstva padla a útok proti nim teraz vedie nový záporný hrdina Ghaul. Ten pripravil guardianov o moc a donútil preživších utiecť z ich pôvodného bezpečného prístavu. Ľudia sú preto nútení sa vydať až k tajomným neznámym svetom v slnečnej sústave, v zúfalej snahe získať nové zbrane a schopnosti. Aby porazili Ghaula a jeho brutálnu Red Legion, musia znovu spojiť hrdinov a vybojovať späť svoju domovinu.

Destiny 2 síce vyjde až 8. septembra 2017, ale už teraz je možné si hru predobjednať. K dispozícií bude limitovaná edícia za 100 dolárov a  aj zberateľka za 250 dolárov. Ich detailný obsah je zverejnený na oficiálnom webe hry. Samozrejme, v nich nesmie chýbať Expasion Pass a rôzne in-game bonusy. Expansion Pass by mal obsahovať dve DLC, ktoré prinesú nový príbehový obsah, kooperatívne aktivity, zbrane  a rôzne iné vybavenie.

Komentuj!