Register

A password will be e-mailed to you.

Poľský predajca Media Markt neoficiálne prezradil možný dátum vydania Red Dead Redemption 2. Dočkáme sa pokračovania slávnej westernovej hry už túto jeseň?

To, že mimoriadne obľúbená a veľmi dobre prijatá westernová záležitosť Red Dead Redemption od Rockstaru bude mať nástupcu, už vieme istý čas. K oficiálnemu ohláseniu pokračovania došlo ešte minulý rok a vieme aj to, že PC hráči budú opäť smútiť, pretože Rockstar zatiaľ potvrdil iba verzie určené pre PlayStation 4 a Xbox One. Do úvahy stále prichádza aj neskorší dátum vydania PC verzie, čo bol nakoniec príklad aj GTA V. Prvý diel Red Dead Redemption sa však na PC nikdy nedostal, takže je otázne, ako to bude s pokračovaním. Pripomenieme len, že podľa oficiálneho ohlásenia budú mať hráči PlayStation 4 prednostný prístup k online obsahu. Hra bude stavať na príbehu a môžeme očakávať aj silné emócie.

Poďme však späť k téme. Media Markt naznačil dátum vydania už na jeseň tohto roku, čoho sa, samozrejme, chytil celý Reddit. Presnejšie by sa hra mala objaviť v predaji 3. októbra. Tento dátum sa však, pochopiteľne, môže u jednotlivých krajín meniť, no máme aspoň ako-takú predstavu, kedy hru očakávať. Na tento únik reagovala aj poľská stránka CD-Action aby zistila, či sa nejedná o chybu na webe predajcu. Ten však obratom potvrdil pravosť informácie. Uvidíme, ako sa celá situácia nakoniec vyvinie, pretože dodatočne obchod Media Markt prehlásil, že išlo o chybu ich zamestnanca a dátum vydania už zmenili na 31. decembra. To otvorilo cestu mnohým špekuláciám, či šlo naozaj o chybu zamestnanca, alebo sa obchod skutočne preriekol a teraz len hasí požiar.

Komentuj!