Register

A password will be e-mailed to you.

Tomb Raider sa na filmovom plátne objavil už dva krát, pričom ani jeden pokus nedopadol k spokojnosti fanúšikov. Hoci nešlo o vyložene zlé filmy, no Lara Croft si zaslúži niečo lepšie a dôstojnejšie. V súčasnosti vzniká nová adaptácia, ktorá bude vychádzať zo zatiaľ posledného rebootu hernej série. Máme tu prvé fotky z natáčania, tak sa na ne poďme spoločne pozrieť.

Novú filmovú adaptáciu Tomb Raider uvidíme v kinách budúci rok, teda ak všetko prebehne podľa plánov tvorcov a štúdia. Režisérom filmu je Roar Uthaug, ktorý síce nepatrí medzi zvučné mená, no jeho filmy vôbec nie sú zlé. Asi najznámejší je horor (slasher) Fritt vilt, u nás známy ako Ľadová smrť.


Laru Croft si v novej adaptácii strihne Oscarom ocenená herečka Alicia Vikander, jej otec bude mať tvár Dominica Westa a hlavné zloducha si zahrá výborný Walton Goggins, ktorému podobné úlohy sedia ako pozadie na nočník. Ako to dopadne je zatiaľ otázne, no snáď sa dočkáme kvalitnejšieho Tomb Raider filmu, než tomu bolo pri predošlých pokusoch. Na internete sa už každopádne rozpútali vášnivé diskusie, ktoré sa točia okolo toho, že predstaviteľka hlavnej úlohy sa na hernú Laru Croft vôbec nepodobá. Dajte nám vedieť váš názor, radi si ho prečítame 😉

Komentuj!