Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalšia súťaž je za nami… Tentokrát ste súťažili o očakávané pokračovanie série Mass Effect, ktoré dostalo podtitul Andromeda. Ide o horúcu novinku od štúdia BioWare, ktoré nám mimo iné prinieslo aj sériu Dragon Age. Je načase zistiť, na koho sa šťastie usmialo tentokrát.

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení vydania titulu Mass Effect: Andromeda. Pokračovanie slávnej série nás tentokrát zaviedlo do nových kútov vesmíru, pričom už aj my bádame, čo jeho hlbiny ponúkajú. Akonáhle to bude možné, prinesieme vám recenziu, aby sme rozlúskli otázku, ako sa vlastne tento titul autorom podaril. Podľa všetkého boli dobrodružstvá Sheparda kvalitnejšie, no to nič nemení na fakte, že stále ide o podarené akčné RPG, ktoré by nemal minúť žiaden priaznivec tohto žánru. My sme vám vďaka internetovému obchodu Kinguin priniesli súťaž o dve PC verzie tohto počinu a nezostáva nič iné, ako prezradiť, kto hru vyhral.

Spomedzi všetkých z vás však mohli vyhrať iba dvaja súťažiaci. Ako sme už avizovali, pre vylosovanie víťazov sme použili náhodný generátor random.org, ktorý rozhodol, že výhercom sa stali

Ferko Mrvenička (súťažiaci na našom Facebooku),

Radoslav Dulko Dulačka (súťažiaci na Facebooku Kinguinu).

Výhercom gratulujeme a vám ostatným ďakujeme za účasť. Vidíme sa pri nejakej ďalšej súťaži 😉

Komentuj!