Register

A password will be e-mailed to you.

Trilógia Mass Effect zaznamenala obrovský úspech. Hry z tejto série si získali náklonnosť hráčov i odbornej kritiky, a preto sa očakávalo, kedy sa dočkáme ďalšieho pokračovania. To nakoniec vyšlo tento týždeň a dostalo názov Mass Effect: Andromeda. A vy teraz máte skvelú príležitosť vyhrať túto očakávanú novinku.

V spolupráci s internetovým obchodom Kinguin sme si pre vás pripravili súťaž o dve PC kópie (EA Origin). Najnovší diel zo série Mass Effect s podtitulom Andromeda nás zavedia do nových kútov galaxie, pričom tu máme aj úplne nové postavy. Objavovanie nových planét, pôvodný príbeh, skvelá akcia, tak by sa novinka dala v skratke popísať. Prvé recenzie síce hovoria o tom, že Andromeda nedosahuje kvalít pôvodnej trilógie, no jedna vec je názor recenzentov a druhá ten vlastný, ktorý môže byť diametrálne odlišný 🙂 Preto neváhajte, zapojte sa a ak vyhráte, vytvoríte si na Mass Effect: Andromeda svoj názor.

Tentokrát teda súťažíme o dve kópie, pričom súťaž bude prebiehať separátne na našom Facebooku, a taktiež na českej Facebook stránke obchodu Kinguin.  Aby ste dostali na českú verziu facebookovej stránky Kinguinu, musíte si na hornej lište otvoriť možnosti vedľa funkcie Zdieľať a následne zmeniť región na Českú Republiku. Môžete sa preto zapojiť do oboch súťaží a zvýšiť tak svoju šancu na výhru.

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné na Facebooku dať verejne zdieľať status so súťažou, a taktiež dať na súťažný status like. Platí to ako pre našu Facebook stránku, a taktiež aj pre Facebook Kinguinu. Ak dáte zdielať iba jeden status, pripravíte sa vyššiu šancu vyhrať. Takže ešte raz pre poriadok, súťažte u nás, zároveň u Kinguin a zvýšite svoju šancu na výhru. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk a obchodu Kinguin. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 23. marca 2017 do 25. marca (vrátane), 23:59 hod.. Výhercov zverejníme v nasledovný deň.

Za poskytnutie titulu Mass Effect: Andromeda do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!