Register

A password will be e-mailed to you.

Uncharted 4: A Thief’s End vyšiel minulý rok, pričom sa okamžite stal obrovským hitom. Iba týždeň stačil na to, aby sa predalo viac ako 2 a pol milióna kusov, čo z hry urobilo najrýchlejšie predávaný diel v celej sérii. Niet sa však čomu čudovať, štvrtý Uncharted bol naozaj vynikajúci, o čom svedčí aj naša recenzia. Ako však už bolo niekoľko krát avizované, ďalší diel len tak ľahko nepríde, aspoň teda nie od Naughty Dog.

Najnovšie číslo magazínu gameinformer prinieslo rozhovor s Evanom Wellsom, prezidentom Naughty Dog. Ten potvrdil, že Uncharted 4 a jeho pripravované, samostatne stojace rozšírenie Uncharted: The Lost Legacy je pre Naughty Dog zatiaľ bodkou za celou sériou. Dodal však staré známe nikdy nehovor nikdy.

V Naughty Dog sa momentálne plne sústreďujú na vývoj titulu The Last of Us Part II, ktorý bol oznámený minulý rok v decembri na akcii PlayStation Experience 2016. Okrem toho vraj majú kopec nových nápadov, ktoré by chceli zrealizovať, no podmienky štúdia prácu na veľkom počte projektov neumožňujú. Pravdepodobnosť, že sa teda pustia do nového dielu Uncharted je nízka, série sa skôr chopí iné štúdio, čo však nemusí dopadnúť úplne najlepšie.

Keď už spomíname Uncharted: The Lost Legacy, v ňom sa hlavnej úlohy zhostí Chloe Frazer, ktorú fanúšikovia série určite dobre poznajú. V štvrtej časti sa však táto obľúbená postava priamo neobjavila, a tak Naughty Dog ponúknu “odškodnenie” aspoň formou jej samostatného dobrodružstva. Kto sa však v poslednom Uncharted objavil je Nadine Ross, ktorá sa v rozšírení The Lost Legacy predstaví po boku Chloe. Bude zaujímavé sledovať, ako toto rozšírenie doplní príbeh série, nakoľko Nadine v Uncharted 4: A Thief’s End nebola s hlavným hrdinov zrovna najlepšia kamarátka. Dozvieme sa v rozšírení, prečo sa Nadine pridala na stranu zla? Uvidíme… Hlavným cieľom Chloe a Nadine však bude pátranie po kloch boha Ganéša.

Na záver ešte pripájame obálku najnovšieho čísla magazínu. Viac informácií o Uncharted: The Lost Legacy prinesieme v samostatnom článku, no pokiaľ túžite poznať dátum vydania tohto rozšírenia, tu vás asi sklameme, Naughty Dog zatiaľ túto informáciu tají. Že by sme sa to dozvedeli na tlačovej konferencii Sony počas tohtoročnej E3?

Komentuj!