Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Assassin’s Creed je tu s nami už pomerne dlho, pričom Ubisoft rok, čo rok vydával nové časti. To sa samozrejme prejavilo na únave “materiálu” a aj na priazni fanúšikov. Minulý rok si séria dala pauzu (ak nerátame film, odbočku Chronicles a kolekciu dobrodružstiev Ezia), pretože pokračovanie hlavnej série nevyšlo. Tento rok by sa však mal Assassin’s Creed vrátiť v plnej sile.

Vzhľadom k tomu, že tu čoraz častejšie máme úniky informácií o pripravovanom Assassin’s Creed Empire, oficiálneho oznámenia by sme sa mohli dočkať už onedlho. Trochu vody do mlyna prilial aj švajčiarsky obchod World of Games, ktorý do svojej ponuky predobjednávok práve tento titul umiestnil.

Pokiaľ si hovoríte, že to nemusí nič znamenať, je to samozrejme pravda. Tento obchod však podobnú vec neurobil po prvý krát, pričom predošlé chyby zamestnancov sa neskôr ukázali ako pravdivé. Prvým väčším prešľapom bolo, keď v roku 2013 umiestnili wog.ch do ponuky predobjednávku zberateľskej edície WATCH_DOGS aj s figúrkou Aidena Pearcea, čím predbehli samotný Ubisoft.

Minulý rok tento obchod nechtiac prezradil aj informácie o Battlefield 1, keďže odhalili, že hra bude zasadená do prvej svetovej vojny. Spočiatku to mohla byť iba chyba, no ako už vieme, táto informácia sa neskôr potvrdila.

Teraz tu však máme Assassin’s Creed Empire, ktoré by podľa wog.ch malo vyjsť tento rok v októbri. Akonáhle sa táto informácia dostala na verejnosť, obchod už stihol dátum vydania zmeniť z októbra na štvrtý kvartál tohto roku.

O Assassin’s Creed Empire nepočujeme po prvý krát. Už začiatkom minulého roku prišlo Kotaku s informáciami, ktoré sa čoraz viac a viac zdajú reálnejšie. Už vtedy mal totiž tento server informácie o tom, že nový diel série vyjde až v roku 2017, mal by sa odohrávať v Egypte a podobne. Ak máte chuť dozvedieť sa viac, odkážem vás na náš približne rok starý článok, kde sme všetky dostupné informácie o Assassin’s Creed Empire zhrnuli do jedného článku.

Zdroj: wccftech

Komentuj!