Register

A password will be e-mailed to you.

Tohtomesačná ponuka pre predplatiteľov PlayStation je približne v polovici svojho trvania, no nezvyčajne v predstihu sme sa dozvedeli aj prvú hru, ktorú dostaneme v apríli. Prezradil to oficiálny PlayStation.Blog.

Prvou hrou, ktorá sa objaví v ponuke a zároveň si odbije svoju premiéru bude Drawn to Death. Multiplayerové šialenstvo s veľmi silne štylizovanou grafikou vzniklo v hlave Davida Jaffeho, ktorý v minulosti stál za sériami ako Twisted Metal a God of War.

Momentálne Jaffe pôsobí v štúdiu s bizarným názvom The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency, pre ktoré pôjde o debut. Tento netradičný počin poháňa engine Unity a bude zaujímavé sledovať, ako si povedie, keďže zatiaľ to na masový úspech titul nevyzerá. To isté sa však dalo pred vydaním povedať i o Rocket League a situácia nakoniec bola úplne odlišná.

Pre hráčov, ktorí si službu PlayStation Plus nepredplácajú, bude titul Drawn to Death dostupný za sumu 20€, takže žiadne pôvodne avizované free-to-play sa nekoná. Hra aspoň zatiaľ ponúkne šesť hrateľných postáv a mnoho šialených zbraní, vďaka ktorým budete môcť urobiť zo svojich nepriateľov sekanú. Hra vyjde 4. apríla, kedy sa obmení ponuka PlayStation Plus.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!