Register

A password will be e-mailed to you.

Každoročné stretnutie fanúšikov Blizzard hier sa už tradične aj v tomto roku uskutoční v Anaheime. V poradí už jedenásty BlizzCon je naplánovaný na 3. a 4. november 2017.

Už tradične môžeme očakávať oznámenia nového obsahu do hier, či hlbšie náhľady do vývojárskeho procesu a budúcnosti značiek štúdia. Nebude chýbať ani vyvrcholenie Blizzard eSports sezóny; turnaje kde sa stretnú tí najlepší hráči sveta proti sebe pred živým publikom a ukážu svoje jedinečné schopnosti. Overwatch, Warcraft, Diablo, Starcraft, Heroes of the Storm – fanúšikovia týchto hier si iste prídu na svoje a ktovie, možno sa dočkáme aj oznámenia nového titulu.

BlizzCon finále Starcraft 2

Lístky na BlizzCon 2017

Pokiaľ si chcete objednať lístok, ich predaj bude prebiehať v dvoch várkach:

  • 5. apríla o 3. ráno nášho času,
  • 8. apríla o 18. hodine.

Lístky tento rok vyjdu na $199 a mimo prístupu na udalosť budú zahŕňať ako in-game bonusy, tak aj vecné upomienkové predmety pripomínajúce udalosť. Viac informácii ponúka Blizzard na svojej stránke.

Pre tých, čo sa nemôžu fyzicky zúčastniť, no majú záujem zažiť plnú BlizzCon skúsenosť, je tu tak ako po minulé roky Virtual Ticket. Ten poskytne prístup k exkluzívnym živým streamom z vývojárskych panelov, ako aj k in-game obsahu. Dodatočné detaily Virtual Ticketu vrátane ceny Blizzard ešte len zverejní.

Komentuj!