Register

A password will be e-mailed to you.

Pripravovaný sci-fi horor, odohrávajúci sa v zdanlivo idylickom svete P.A.M.E.L.A. je hráčom k dispozícii už od 9. marca, avšak zatiaľ iba v predbežnom prístupe na Steame. Pokiaľ ste o tejto hre, ktorú vytvára NVYVE Studios, zatiaľ nepočuli, tak vám ponúkame najnovší trailer a pár screenshotov. Trailer vám priblíži príbehové pozadie, vizuálne spracovanie a predvedie časť zo samotnej hrateľnosti.

P.A.M.E.L.A. rozpráva príbeh o utópii, ktorá sa zvrhla a zrazila celú miestnu civilizáciu na kolená. Celá hra sa odohráva na plávajúcom ostrove, kde sa spoločnosť zosypala a hlavnou úlohou je prežiť v nehostinnom a nepriateľskom prostredí. Hráčova postava sa prebudí z kryospánku a ocitne sa síce v krásnom, ale nebezpečnom svete. Postupne zisťuje, že svet sa neprepadol do chaosu, ale je z pozadia ovládaný totalitárskou umelou inteligenciou, ktorá mala pôvodne strážiť tento svet. A je len na ňom, či sa pokúsi o únik z tohto sveta, alebo sa postaví nepriateľskej umelej inteligencii s názvom P.A.M.E.L.A.

Hra kombinuje prvky survival hororu a akcie, avšak herný svet je otvorený a obsahuje aj RPG prvky. Hráč sa musí starať o svoje prežitie, a to vratane hľadania stravy a prístrešku nad hlavou. Užijete si aj zbieranie surovín potrebných pre crafting, no, samozrejme, dôjde aj na boj, kde budete využívať širokú škály hi-tech zbraní. Správanie hráča ovplyvňuje vznik náhodných, teda neskriptovaných situácií, ktoré by mali zabezpečiť relatívne vysokú mieru znovuhrateľnosti.

Upútavka na túto novu survival akciu je k dispozícii aj s českými titulkami, ktoré si ale musíte ešte predtým manuálne zapnúť.

Komentuj!