Register

A password will be e-mailed to you.

O návrate slávnej arkádovej série FlatOut sme vás už informovali. Dôležitejšie však je, že vydanie je doslova za rohom a autori  zo štúdia Kylotonn Racing Games pripomínajú, čo na nás bude v tomto pretekárskom šialenstve čakať.

Séria FlatOut v roku 2004 doslova vystrelila na vrchol. Arkádové preteky, v ktorých nechýbali havárie, deštrukcia a rôzne zábavne challenge sa po veľmi krátkom čase usídlili v srdciach mnohých fanúšikov, čo neskôr ešte umocnil druhý diel. Hoci hodnotenia neboli závratne vysoké, hráči túto značku zbožňovali.

Veľký pád prišiel v roku 2011, kedy sme sa dočkali FlatOut 3: Chaos & Destruction. Pôvodné fínske štúdio Bugbear Entertainment nahradilo Team6 Game Studios z Dánska. Kvalitatívne sa séria prepadla takmer na dno, čo sa pokúsi napraviť FlatOut 4: Total Insanity.

O najnovšie pokračovanie sa postarali v úvode zmienený Kylotonn Racing Games. Toto štúdio nám prinieslo posledné dva tituly zo série WRC. Na zatiaľ posledné pokračovanie WRC 6 sme sa pozreli aj v recenzii a hoci náš Piraten neudelil extrémne vysoké hodnotenie, zmeny k lepšiemu si všimol. Vývojári skrátka potrebujú nabrať skúsenosti, keďže zatiaľ nemajú na svojom konte až tak veľa titulov. Najnovšia ukážka z FlatOut 4: Total Insanity však vôbec nevyzerá zle a titul môže iba prekvapiť. Jedno je však takmer isté, horšie ako tretí diel to nebude, teda aspoň dúfame 🙂

Štvrtý FlatOut vychádza už tento mesiac, konkrétne 17. marca. V prvom rade sa dočkajú hráči na PlayStation 4 a Xbox One, pričom na PC by sa hra mala aspoň podľa serveru releases.com dostať v apríli.

Komentuj!