Register

A password will be e-mailed to you.

Titul NieR: Automata je novinkou štúdia PlatinumGames, ktoré už mnohokrát dokázalo, že žáner hack and slash akcií majú v malíčku. Či už séria Bayonetta, alebo Metal Gear Rising: Revengeance sú toho jasným dôkazom, pričom ich najnovší počin NieR: Automata je na tom podľa recenzií taktiež výborne.

Pokiaľ nemáte averziu na hry, ktoré jasne hovoria “Ja som z Japonska”, mali by ste začať titulu NieR: Automata venovať pozornosť. Už prvá recenzia, ktorú minulý mesiac uverejnil časopis Famitsu hovorila jasne, hra je výborná. Teraz sa k tomu pridali aj ďalšie zahraničné médiá, keďže hra vo svete vyšla včera, i keď my si oficiálne musíme počkať až do piatku. Recenzie chvália prepracovaný príbeh, zábavný súbojový systém a vynikajúcu hrateľnosť.

Aktuálny priemer zo 45 recenzií na Metacritic ukazuje číslo 90%, čo je skutočne vysoké číslo. Keď sa na to pozrieme podrobnejšie, vyzerá to nasledovne.

Ako možno z uvedených hodnotení vidieť, recenzentom sa hra naozaj páči, pričom iba jedna známka sa dostala tesne pod hodnotenie 80%. Ak túžite po zbesilej akcii, ktorú doplní zaujímavý a dobrý príbeh, nemali by ste NieR: Automata minúť. Šancu okúsiť tento titul dostanú majitelia PlayStation 4 už dnes (v prípade fyzickej kópie, digitálne hra vyšla už v utorok), no 17. marca hra vyjde aj pre PC, a to na Steame. Na záver už iba pripájame launch trailer. My sa už nevieme dočkať, kedy sa do hry pustíme, a čo vy?

Komentuj!