Register

A password will be e-mailed to you.

Raz za čas sa stane, že niektorý herný obchod poskytne zadarmo menšiu hru, aby tak nalákal potencionálnych zákazníkov. Tentokrát môžete získať zadarmo výborne hodnotený adventúrny titul Syberia II.

Konkrétne ho môžete získať na Origine, čiže  digitálnom obchode riadenom spoločnosťou EA. Origin má už dlhšie v ponuke program On The House, v ktorom rozdáva hry zadarmo. V takých prípadoch býva zvolená hra k dispozícii pomerne dlhší čas a po aktivovaní vám zostane v knižnici aj po vypršaní danej akcie. Raz za čas dôjde k zmene a hru nahradí iná, aby sa hráči mali prečo vrátiť na stránky predajcu. O predchádzajúcich tituloch sme vás už informovali, inak tomu nebude ani teraz.

Najnovším prírastkom je pokračovanie veľmi vydarenej adventúrnej série Syberia, ktorú čaká zanedlho aj tretí diel. Vďaka tejto akcii si tak môžete osviežiť dávne spomienky na Syberiu II, ktorá vyšla už v roku 2004, prípadne sa rovno pustiť aj do prvého dielu, ktorý sa dnes často predáva doslova za pár korún. Oba diely mali po vydaní veľký úspech nielen u hráčov, pričom navzájom sú úzko späté pokračujúcim príbehom. Ženská hlavná hrdinka môže byť pre niekoho taktiež mierne lákadlo. Rozhodne neváhajte a aktivujte si hru už teraz. Konkrétny čas vypršania nie je známy, akcia však rozhodne nebude trvať večne.

Komentuj!