Register

A password will be e-mailed to you.

Už od prvých minút a pri prvých krokoch v meste New Bordeaux sa hráčom herní vývojári zaviazali, že budú intenzívne pracovať na príbehovom pokračovaní hry Mafia III. Neboli to len prázdne reči, pretože na nových DLC sa intenzívne pracuje a zazrieť svetlo sveta by mali už tento rok. Predstavme si doteraz známe informácie o nových prídavných balíčkoch a hoci sú už avizované aj približné dátumy vydania, vývojári si nás dovoľujú upozorniť, že sa môžu posunúť.

Tri hrateľné príbehové DLC prídavné balíčky budú platené a prvý by mal vyjsť už čoskoro.

Mafia-3-Update-4

“Faster, Baby!”

Rýchle autá, dramatické naháňačky a epická jazda v centre mesta, kde spoja svoje sily Lincoln, Roxy Laveau ako sestra v zbrani a zabojujú proti skorumpovanej polícii na čele so šerifom. Tá terorizuje okolie a demonštruje svoju silu najmä na aktivistoch, bojujúcich za ľudské práva. DLC má vyjsť už 28. marca 2017.

“Stones Unturned”

Keď sa Lincolnov úhlavný nepriateľ ocitne v meste New Bordeaux, je potrebné sa spojiť s agentom CIA Johnom Donovanom a splatiť všetky nevyplatené účty, pochádzajúce ešte z vojny vo Vietname. DLC ešte nemá presný dátum, ale dočkáme sa ho niekedy v máji 2017.

“Sign of the Times”

Reťazec rituálnych vrážd, odohrávajúcich sa v srdci New Bodreaux desí celu verejnosť a preto je Lincoln odhodlaný vyriešiť tento prípad. Na požiadanie otca Jamesa sa preto púšťa do pátrania po aktéroch týchto zvrhlostí. DLC má vyjsť v júli 2017.

Všetky tri prídavné balíčky by mali ponúknuť prepracovaný príbeh, obohatený o množstvo herných prvkov. Zavítame v nich do nových herných prostredí a získame zaujímavé odmeny.

f9bi8u9

Dôležité fakty, ktoré potrebujeme vedieť o DLC “Faster, Baby”

Ako nedávno prezradil riaditeľ herného štúdia Hangar 13, Bill Harms, v nadchádzajúcich týždňoch budeme zasypávaní novými informáciami o najbližšom prídavnom balíčku “Faster, Baby”. Najdôležitejšie informácie však poskytli fanúšikom už teraz.

  1. Sledujúc reakcie fanúšikov sa vývojári snažili vytvoriť príbeh, v ktorom vás neúprosne vrhnú do akcie. Mafia III sa zameriava na systematické ničenie syndikátu zločincov a aj teraz sa bude jednať o lineárny príbeh. Príbeh, do ktorého sa vžijete a bude vás motivovať svojou podstatou a príhodnosťou, kde budete cítiť, že pracujete na správnej veci.
  2. Objavíte nové oblasti mesta New Bordeaux a využijete doposiaľ nevyužitý potenciál mesta.
  3. Príbeh bude využívať veľmi intenzívnu akciu a množstvo spáleného vysoko-oktánového benzínu popri brázdení ulíc v nadupaných autách.

Tvorcovia sa každopádne nechali počuť, že tento počin robili podľa predstáv fanúšikov a podľa slov samotného riaditeľa štúdia Hangar 13 sa máme na čo tešiť.

Komentuj!