Register

A password will be e-mailed to you.

Spomínate ešte na českú klasiku Hidden & Dangerous, ktorú sme zaradili aj do nášho rebríčka TOP 11 najlepších českých hier?  Tá sa neskôr dočkala i nemenej vydareného pokračovania a obe hry nepochybne patria do zlatého českého fondu. Po novom si ich môžete vďaka vydaniu v digitálnej distribúcii zahrať aj na najnovších systémoch.

Prvý diel nájdete na GOGu pod označením Hidden & Dangerous Action Pack. To v praxi znamená, že k pôvodnej hre dostanete aj datadisk Fight for Freedom s deviatimi novými misiami. A pozor, zahrať si môžete aj updatnutú Deluxe edíciu s vylepšenými textúrami a mnohými ďalšími úpravami, vrátane úpravy menu a odstránenia viacerých chýb. Cena je stanovená na 5.59 €.

Druhý a ešte úspešnejší diel nájdete na GOGu pod názvom Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire a znova platí, že okrem pôvodnej hry tu nájdete aj datadisk nazvaný Sabre Squadron, rovnako s deviatkou nových misií. Tu je však cena predsa len o niečo vyššia a za druhý diel tak musíte zaplatiť rovno 8.99 €. Hra však za to stojí.

Ak teda máte chuť zaspomínať na tieto klasiky, ktorých krabicové verzie by vám pravdepodobne ani nemuseli bežať na najnovších zariadeniach, vďaka GOGu na to máte ideálnu príležitosť.

 

Komentuj!