Register

A password will be e-mailed to you.

Electronics Arts oznámili, že ich hra Battlefield 1 bude tento víkend na platformách PC a Xbox One zadarmo. Avšak nebola by to EA, keby to nemalo háčik. Bez obmedzenia si môžu túto hru stiahnuť a zahrať iba PC hráči. Na Xboxe totiž musíte byť majiteľom zlatého členstva Xbox Live.

Počas víkendu si každý hráč získava aj možnosť zahrať si desať bezplatných hodín multiplayerového režimu, pričom dostupných bude päť máp a štyri bojové režimy. V režime singleplayer budú k dispozícii prvé dva príbehy. Postup v hre, ktorý počas tohto času nadobudnete, bude pri neskoršej kúpe titulu zachovaný.

Akcia sa začína od 3. marca od 18:00 a potrvá presne do do 6. marca, kedy o 9:00 skončí. Takže máte všetci jedinečnú možnosť si túto hru vyskúšať za predpokladu, že spĺňate vyššie hardvérové požiadavky, ktoré vyžaduje.

Na záver pripomeňme, že spoločnosť aktuálne ponúka niekoľko svojich hier, vrátane Battlefieldu 1 so zľavou 50 až 80 %.  Z najzaujímavejších titulov môžeme upozorniť napríklad zľavy na Origine, kde nájdete Titanfall 2 za 23.99 €, Dragon Age: Inquisition za 7.99 €, alebo Mass Effect 3 N7 Digital Deluxe Edition za 9.99 €.

Samotný Battlefield 1 je počas tejto akcie v 50% zľave, a teda za 29.99 €.

Podrobnosti o zľavách nájdete na priamo na stránkach EA.

Komentuj!