Register

A password will be e-mailed to you.

Už párkrát sme vás informovali o pripravovanej slovenskej hre Moonfall, na ktorej pracujú slovenskí vývojári zo štúdia Fishcow. Hra by mala vyjsť už tento rok a štúdio sa snaží využiť všetky dostupné prostriedky pre propagáciu hry. Okrem angažovania slovenskej youtuberky Lady Felan, podľa ktorej vymodelovali jednu z postáv, sa vývojári  nedávno rozhodli využiť aj známu službu Steam Greenlight.

Keďže ide o slovenskú hru, tak znovu radi pripomíname, že Moonfall je ručne maľované side-scrolling 2D akčné RPG. Avšak okrem klasických diabloviek pripomína aj akčnú rúbačku  Golden Axe. Svet v hre je štylizovaný do pseudostredovekej  gotiky a mal by tak vytvoriť ideálne kulisy pre zábavnú rúbačku pre hráčov samotárov, aj pre skupinky hráčov v kooperačnom režime.

Zápletka hry sa točí okolo vojny medzi mocnou ríšou a divochmi. Jej výsledok však hráč môže ovplyvniť. Pre úspech v tomto vojnovom konflikte musí hráč využívať Mesiacom „poháňané“ schopnosti, aby porazil nielen hordy základných nepriateľov, ale aj nebezpečných bossov.

Pre úspech hry na Steam Greenlighte stačí pre vás urobiť málo. Podporte tú to slovenskú hru tým, že kliknete na Áno, pri otázke, či by ste si kúpili túto hru, keby bola dostupná v službe Steam. Čím viacej podporovateľov, tým väčšia šanca, že vývoj hry bude úspešne dotiahnutý do konca.

Komentuj!