Register

A password will be e-mailed to you.

O poľskom horore Agony sme už nejedenkrát písali, takže ak ste predošlé informácie o tomto zaujímavo sa javiacom titule minuli, určite sa k ním vráťte. Aby autori pripomenuli existenciu tohto počinu, servírujú nám nový teaser, ktorému rozhodne nechýba atmosféra.

Nová ukážka s názvom “Demons Teaser” predstavuje démonov, ktorých v tomto dobrodružstve priamo z pekla stretnete. Zároveň však ide o lákadlo na 28. februára, kedy by malo byť odhalené gameplay video, na ktoré sa určite teší mnoho fanúšikov survival hororov.

Už v minulosti bolo potvrdené, že v hre bude možné ovládnuť niektorých obyvateľov pekla, a práve ukážky tejto mechaniky by sme sa mali dočkať budúci týždeň.Zatiaľ si užite nový teaser, ktorému rozhodne nechýba tá správne šialená atmosféra.

Ak vás Agony zaujalo, tak hru môžete očakávať niekedy v druhom kvartáli tohto roku pre PC, PlayStation 4 a Xbox One. Konkrétny dátum zatiaľ nepoznáme, no aby sa vám čakanie skrátilo, pripájame ešte menšiu galériu screenshotov, ktoré autori zverejnili v minulosti.

Komentuj!