Register

A password will be e-mailed to you.

Bývalá exkluzivita určená pre Nintendo Wii U, LEGO City Undercover, sa už onedlho predstaví aj na novej generácii. Novšia technológia jej umožní obohatiť pôvodný titul. Najnovší trailer totiž odhalil, že za postavičky z LEGA si budete môcť zahrať aj s kamarátom v kooperácii.

Zrejme viacerým z vás táto podarená hra unikla pozornosti. LEGO City Undercover vyšla už v roku 2013 a aj keď sa jednalo o úspešný titul, v našich končinách Nintendo nie je natoľko rozśírené. Teraz však máte výbornú príležitosť zahrať si tento originálny počin. Práve táto exkluzivita z Wii U totiž narozdiel od ostatných LEGO hier stavila na vlastný otvorený svet, ktorý nebol spojený s konkrétnou značkou. Vďaka tomu sa autori mohli odviazať a priniesť nám zážitok pretkaný humornými scénami a paródiou.

Už 7. apríla vyjde v Európe vynovená verzia hry na PC, PS4, XBO a Nintendo Switch. Pri tejto príležitosti nás Warner Bros. lákajú novým trailerom. Ak teda hľadáte nenáročnú zábavnú hru, mali by ste spozornieť. Aj pri sólo hraní sa totiž jedná o kvalitné strávenie voľného času.

Komentuj!