Register

A password will be e-mailed to you.

Už v budúcom mesiaci by sme sa mali dočkať nového akčného RPG s názvom Vikings – Wolves of Midgard. Túto hru vám dávame do pozornosti najmä preto, lebo ju tvoria slovenskí vývojári z košického štúdia Games Farm. Distribútorom hry bude firma Kalypso a hra vyjde pre platformy PC, Playstation 4 a Xbox One. Presnejšie už 24. marca bude prístupná v PC digitálnej distribúcii a 28. marca vyjde na fyzických nosičoch a konzoliach.

Hra na prvý pohľad pripomína ďalšie slovenské RPG Kult: Heretic Kingdoms. V tomto prípade ale nejde len o ďalšie akčné RPG podľa Diablo šablóny. Ako už názov napovedá, hra sa inšpiruje hlavne severskou mytológiou a v hlavnej úlohe vystupujú Vikingovia. Takže sa bude odohrávať najmä v drsných, severských prostrediach. Preto aj okrem klasických skillov, orientovaných na súbojový systém, obsahuje aj napríklad nutnosť chrániť sa pred mrazivým počasím. V zmrznutých rukách sa zle drží sekera alebo kladivo, takže hráč musí dbať aj na svoje pravidelné ohrievanie.

Samozrejme, rovnako ako v iných podobných akčných RPG sa budú využívať rôzne iné špeciálne schopnosti a vlastnosti postavy, ktoré sa budú ďalej vylepšovať. Okrem samotného hlavného príbehového režimu ponúka hra aj takzvaný challenge režim s názvom Trials of the Gods.

Niektoré z týchto vecí môžete vidieť aj v novom traileri, ktorý vám predstavujeme.

Komentuj!