Register

A password will be e-mailed to you.

Ak sa objaví akákoľvek informácia o hre Horizon Zero Dawn, každý fanúšik istotne zbystrí všetky svoje zmysly. Nádherný otvorený svet, ktorý je graficky mimoriadne prepracovaný a ohúri z každého uhla pohľadu, má zazrieť svetlo sveta už čoskoro. Práve teraz sa môžeme my, herní fanúšikovia, pripraviť na nápor nových informácií, ktoré na nás budú číhať na každom kroku. Pre tentokrát tu máme mapu hry, ktorá mnohým z vás svojou rozlohou vyrazí dych.

Už z prvého pohľadu sa môžeme domnievať, že na mape budú tri hlavné oblasti. Prvou je zasnežená oblasť Mother’s Heart, ktorá sa nachádza na severovýchode oblasti. Západne vidíme lesnatú oblasť Meridian a v strednej časti mapy je oblasť s názvom Sunfall, kde sa zrejme bude nachádzať vyprahnutá púšť.

Oblasti sú veľmi rozsiahle a rôznorodosť prostredia je veľmi pozitívny fakt. Okolie medzi jednotlivými regiónmi je takisto veľmi široké a prechod medzi jednotlivými lokalitami istotne zaberie nejaký ten čas. Nájdeme tu rôzne mestá či obce, v ktorých sa majú nachádzať rozmanité ekosystémy či mechanické stvorenia.

Otázne však je, či bude celá mapa dostupná hráčovi už v úvode. Odpovede na túto, ale aj mnohé iné otázky sa dočkáme už čoskoro, pretože hra u nás vychádza už 1. marca exkluzívne pre PlayStation 4. Embargo na recenzie už padlo a pokiaľ ste náhodou ešte hodnotenia z prvých recenzií nevideli, zamierte na tento odkaz.

horizon_zero_dawn_wordmap

 

Komentuj!