Register

A password will be e-mailed to you.

Uplynulý víkend sa na Xboxe One a Xboxe 360 niesol v znamení multiplayeru zadarmo pre všetkých. Hráči na PlayStation 4 taktiež neobišli skrátka, no multiplayer zadarmo bol iba pre obyvateľov Ameriky. Už od zajtra si však multiplayer zadarmo budú môcť užiť aj hráči žijúci v Európe.

Sony už zajtra spúšťa Free multiplayer week aj pre nás, takže ak náhodou nemáte predplatenú službu PlayStation Plus, táto informácia vás dozaista poteší. Multiplayer zadarmo bude dostupný od 10 hodiny dopoludnia, pričom táto akcia potrvá až do 26. februára, konkrétne do 23:59 hod..

Hranie multiplayeru nebude ničím obmedzené, teda až na vlastníctvo hry, ktorú chcete hrať, ale to je pochopiteľné. Už pozajtra (t.j. 23. februára) štartuje open beta Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands a hoci by na účasť v bete nemalo byť PS Plus potrebné, istota je guľomet. Ak náhodou bývate v Nemecku, túto informáciu oceníte o to viac, nakoľko práve v tejto krajine bude aj pre open betu PS Plus nutné, čo vlastne Free multiplayer week rieši. Pripravte si teda svoje obľúbené hry, v ktorých chcete otestovať multiplayer a zajtra sa môžete do hrania pokojne pustiť. Ešte, že niektorí z vás majú tie prázdniny 🙂

Zdroj: Playstation.Blog

Komentuj!