Register

A password will be e-mailed to you.

The Walking Dead patrí medzi najobľúbenejšie herné série od Telltale Games. Tretia sezóna s názvom A New Frontier odštartovala minulý rok pred Vianocami, kedy boli vydané rovno dve epizódy. Na tretiu epizódu stále čakáme, no autori nám konečne dali na vedomie, kedy tretia epizóda vyjde.

Už dlhšie vieme, že tretia epizóda ponesie názov Above the Law. V nej budeme sledovať ďalší vývoj osudu starej známej Clementine, no chýbať nebude ani nováčik Javier a samozrejme zvyšok skupiny, s ktorou sme sa zoznámili v prvých dvoch epizódach. Ak čakáte, že vám povieme presný dátum vydania, pravdepodobne vás sklameme, nakoľko autori zatiaľ povedali toľko, že tretia epizóda vyjde niekedy v marci.

Spolu s oznámením vydania tretej epizódy Telltale Games zverejnili aj dátum vydania fyzickej kópie tretej sezóny. V Amerike dôjde k vydaniu fyzickej kópie The Walking Dead: A New Frontier 28. februára, no my v Európe si budeme musieť počkať do 3. marca. Je však nutné poznamenať, že v krabičke nájdete na Blu-ray médiu iba prvé dve epizódy, pre zvyšok sezóny bude v balení obsiahnutý Season Pass.

Komentuj!