Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno prebehla uzatvorená beta Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ktorá sa medzi hráčmi tešila popularite, a to i napriek tomu, že sa do nej nedostal každý hráč. Uzatvorená beta ukázala, akým smerom sa bude uberať pokračovanie série Ghost Recon. A ako už býva u Ubisoftu zvykom, po uzatvorenej bete nasleduje beta otvorená.

Najnovší Ghost Recon je situovaný do Bolívie, kam je v roku 2019 poslaná špeciálna jednotka, ktorá má za úlohu zničiť silnejúci drogový kartel. Déjà vu Escobarovej éry sa pomaly a isto stáva realitou a tento stav je potrebné zvrátiť, kým nie je neskoro. Wildlands je open world hrou, kde sa môžete voľne pohybovať, vyberať si hlavné ale aj vedľajšie misie, využívať rôzne dopravné prostriedky, od obrnených vozidiel až po traktory. Nový Ghost Recon sa vyznačuje možnosťou zvoliť si vlastný prístup k jednotlivým misiám. Plniť ich tak môžete v štýle Ramba alebo Sama Fishera, pričom Ubisoft Paris sľubuje, že oba spôsoby budú rovnako prepracované. Vašu jednotku tvorí štvorčlenné komando, pričom vašimi partnermi môžu byť skutoční hráči, ale aj umelá inteligencia. Hra si dosť zakladá na spolupráci a taktickom postupe misiami, no dobrou správou je, že umelá inteligencia je podľa doterajších informácií veľmi schopná a nemala by byť častou príčinou pokazenej misie.

Keďže sa vydanie hry pomaly, ale isto blíži, Ubisoft pred vydaním potrebuje otestovať, akú záťaž zvládnu ich servery. Kto sa zúčastnil uzatvorenej bety, ten sa nemusí obávať toho, že by si znova zahral iba to isté. Otvorená beta totiž okrem provincie Itacua ponúkne aj úplne novú provinciu Montuyoc, a k tomu, samozrejme, aj nové misie.

Nová provincia Montuyoc je od Itacue zásadne odlišná. Itacua sa vyznačuje pomerne bohatou vegetáciou, pričom Montuyoc pripomína skôr soľné pláne. Pripravte sa na to, že v tejto oblasti budú červené jazerá a vysočiny, no samozrejme nepôjde o prehliadku prírodných krás. V tejto provincii sa totiž nachádza školiace stredisko kartelu Santa Blanca, takže o boje nebude núdza.

Kedy započnú boje?

Na záver tu máme tú najdôležitejšiu informáciu, a to dátum, kedy beta otvorí svoje brány. Otvorená beta odštartuje už budúci týždeň, konkrétne 23. februára, pričom pre-load začne o dva dni skôr, a to 21. februára 2017. Bojovať bude možné do 27. februára, kedy sa brány otvoreného beta testu uzatvoria. Nevieme ako ste na tom vy, no my sa už návratu do Bolívie nevieme dočkať.

Zdroj: Ghost.Recon.Ubisoft

Komentuj!