Register

A password will be e-mailed to you.

Crash Bandicoot, kto by ho len nepoznal. U nás sa tento neoficiálny maskot prvej PlayStation preslávil aj vďaka Maxihre, kde zbesilé búšenie do tlačidiel pevnej linky mnohokrát dovádzalo hráčov k šialenstvu. To je však minulosť, dnes nás bude zaujímať Crashov návrat v titule Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

O zmŕtvychvstaní tejto populárnej postavičky sme písali nejeden krát, takže ak ste predošlé informácie prehliadli, určite zamierte na tento odkaz. Dozviete sa ďalšie zaujímavé informácie, prípadne si budete môcť pozrieť, ako Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyzerá priamo v akcii.

Chvíľu bolo o pripravovanej hre ticho, no teraz sa autori rozhodli fanúšikov potešiť sériou nových screenshotov, ktoré prevažne ukazujú, ako v modernom kabátiku vyzerá druhý diel, ktorý mal podtitul Cortex Strikes Back. Zopár obrázkov pochádza aj zo zmodernizovaných úrovní prvého dielu, no prvému dobrodružstvu Crasha sa autori venovali doposiaľ, preto sa pozornosť upriamuje na diel číslo dva.

Nutno poznamenať, že autori zo štúdia Vicarious Visions zatiaľ aspoň podľa obrázkov a videí odvádzajú dobrú prácu, hra vyzerá pekne a zostáva verná svojej predlohe, čo fanúšikovia dozaista ocenia. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy však nebude iba kopírkou 1 k 1 v modernejšom grafickom prevedení, okrem modernizácie grafiky bude prerobené audio, checkpointy, pribudne nový system ukladania a nahrávania uložených pozícií, no a majitelia PlayStation 4 Pro sa určite potešia podpore 4K rozlíšenia. Sme veľmi zvedaví, ako bude vyzerať zmodernizovaný tretí diel s podtitulom Warped, no to sa dozvieme až niekedy nabudúce.

Okrem priložených obrázkov sľubuje Activision na zajtrajší deň nejaké oznámenie, čoho dôkazom je nasledovný tweet.

Pravdepodobne sa dozvieme dátum vydania, naznačuje to aspoň počet krabíc nad Crashovou hlavou. Nechajme sa však prekvapiť, rozuzlenie sa dozvieme už zajtra.

Zdroj: Reddit

Komentuj!